Udsigten fra vores værelse
Arkitektur & By,  Bygning,  Oplevelse,  På vandet,  Rejse,  Strand og sand

Sharm el-Sheikh

November måned i Danmark, kold og deprimerende, faktisk lidt lige som Juli var det. Vi trængte til sol og varme, hvilket bedre sted er egnet end Egypten?

Vi havde været i Hurghada, så denne gang blev det Sharm e-Sheikh. Dette primært grundet vores kæmpe interesse for at snorkle og dykke.

Sharm el-Sheik har udviklet sig fra at være et lille fiskerleje på spidsen af det golde Sinai til at blive en af Egyptens største turistbyer. Men efter corona og især efter terrorangrebet i 2015 hvor et russisk passagerfly med 224 mennesker om bord faldt ned er turisterne blevet væk. Det kunne vi her i 2022 stadig mærke, der var masser af plads over alt og service niveauet var tårn højt.

Sharm el Sheikh, er dog stadig en af de mest populære destinationer i Egypten. Det er området hvor du kan få en ferie med sol, strand og snorkling. Vi havde 10 dage med masser af forskellige oplevelser, men hovedsageligt blev tiden brugt på, at dykke ned blandt koralrevene i Det Røde Hav.

En ting de andet har lært i Egypten, men som mange andre lande efterhånden har, er det vanvittig aggressive sælgere. Vi bliver hevet og flået i fra alle sider af, det er på ingen måder hyggeligt at bevæge os rundet nede i centrum af byen. Vi kan godt lide at gå rundt i steder som den gamle bazar og snuse lidt, men efter 1 time orkede vi bare ikke mere og tog hjem. Det er synd, vi skulle nok have brugt nogle penge dernede, det eneste de fik ud af det, var vi fik en dårlig oplevelse og tog vores penge med hjem igen.

EFTERLAD ET SVAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *