Velkommen til min verden

Velkommen til min verden, er billeder og historier fra mine mange oplevelser rundt omkring set igennem mit kameras linse.
Jeg elsker at komme ud og opleve noget, jeg er ikke typen der bare ligger på en strand, der skal ske noget og det gerne i selskab med mit kamera. Jeg er vild med at tage billeder og oplever rigtig meget af verden igennem min kameralinse.

Mit kamera er altid med mig, om det så er på vandretur, ferie eller en konkret fotoopgave. Nogle gange er det kameraet i min mobiltelefon, men det fleste gange er det mit Canon spejlreflekskamera der får opgaven.

Vi tilbringer rigtig mange dage om sommeren om bord på vores båd, det giver fantastiske muligheder for at besøge øer og steder der er meget svært og oftest umulig fremkommeligt med bil eller tilfods. Det giver unikke muligheder for billeder at og i den uberørte natur.

Jeg håber desuden 2024 bliver året, hvor jeg også får mulighed for at vende min kamera linse mod mennesker. Jeg forventer i hvertilfælde at tage en masse kurser og øve mig i kunsten “det gode portræt foto”.

Du kan altid kontakt mig via nedenstående formular: